O sedinta foto cu o pisicuta nou-născuta iti va face inima să se topească

Întrebați-o pe Kitty Schaub, o fotografă, cum e să faci poze cu un pui de pisica și ea îți va spune că e complicat. Fotografiile imposibil de drăgălașe ale pisicii în coș au durat intre două până la patru ore fiecare.

Fotografirea pisicilor nou-nascute este ca un drog. Când fiica lui Schaub, de 5 ani, Amelie, a adoptat-o pe Luna, un pui negru mic, fotograful a hotărât să comemoreze această experiență, încercând să ofere puilor de animale nou-născuți o sansa de a fi adoptati.

În timpul ce doarme (ea doarme până la 20 de ore pe zi!), Schaub o înfășuara pe Luna în bumbac și dantelă confortabilă și ii așează cele mai mici bentite pe cap. Rezultatele fotografiilor lui Luna, susținuta de pernele pufoase, sunt sincer prea dulci pentru cuvinte. Cu adevărat.

Aici este Luna cu cel mai mic ursuleț de pluș din lume.

„Fotografia a fost rapidă, în jur de cinci minute”, a spus Schaub pentru HouseBeautiful.com „Am ridicat-o pe Luna în timp ce dormea și nu sa trezit nici măcar.”

Dacă doar copiii ar putea dormi atât de bine! Internetul este la fel de îndrăgostit de fotografiile lui Schaub așa cum suntem si noi.

Dacă doriți să adăugați fotografii cu Luna pe peretii locuintei, Schaub vinde în prezent un calendar cu Luna (ea este o stea!), Pentru a strânge fonduri pentru salvarea animalelor.