Gigă Hagi a EXPLODAT: atac fără precedent la Gigi Becali

După ce oficialii celor de la FCSB au indicat că există suspiciuni de blat la meciul dintre dintre Astra și Viitorul, Gică Hagi i-a răspuns lui Gigi Becali, pe care îl acuză de lipsă de respect.

 

“Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă ceva. Nu au probe, dar zic. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă.

“S-a început cu vorbe şi vorbuleţe. De la noi, nu era nimeni, de la celelalte combatante erau toţi. Noi contăm? Fiecare zice de noi ce vrea, iar noi nu am spus niciodată nimic de ei şi nici nu i-am jignit. Ei continuă să arunce.

Le-a zis bine Daniel Niculae. I-a răspuns bine patronului, frumos. Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Niciuna. Titlul e făcut, e câştigat. Noi mergem să participăm la Piteşti. Nu a încercat să se speculeze iar că dacă nu câştiga Steaua titlul nu o să mai cumpere jucători?

Şi ce dacă nu mai cumpără ei? Cumpără alţii de la mine. Este o luptă prea…şi nu vreau să intru în ea. Dacă s-au speculat şi meciurile cu Astra, ce să mai zic? Păi Steaua nu i-a bătut? Dinamo nu i-a bătut?

Astra cu Steaua aveau o relaţii împreună? Că eu aşa am văzut la televizor în ultima vreme. Eu eram la mijloc. Două săptămâni au făcut totul, ba îşi pun antrenor unui de la alții, ba îşi dau jucători. Şi s-au supărat că am câştigat noi! Ce să facem, să ne dăm la o parte? Asta înseamnă diversiune!“, a mai zis Hagi într-o conferinţă de presă, informează Realitatea.